Arno Van Cauter

Over mezelf

Hallo! Ik ben Arno Van Cauter, een beginnend artiest uit Balen.

Mijn passie voor zingen heeft ervoor gezorgd dat je vandaag even een kijkje komt nemen op mijn website.

Ik moet eerlijk zijn… tot voor kort had ik nooit gedacht dat ik me echt actief op muziek & zingen zou gaan toeleggen. Jarenlang bleef mijn zang beperkt tot de badkamermuren waar ik mezelf uit volle borst liet gaan! Tot ik op een dag zo luid gezongen had, dat zelfs mijn buren het spektakel mee konden beleven. Zij gaven vervolgens de aanzet om dit vaker naar buiten te gaan brengen.

Via mijn broer kwam ik uiteindelijk in contact met een producer waar ik meerdere covers ben gaan inzingen & waar jullie uiteraard vanaf nu ook mee van kunnen meegenieten.

Zowel via streaming als met een live performance!

Daaropvolgend ben ik zelf enkele woorden en zinnen gaan neerpennen die ik met een leuke zanglijn tot in de studio heb gebracht. De ‘a capella’ kreeg een beat & mijn eerste single ‘What Are We Doing’ werd geboren.  Vanaf dat moment heb ik enorm de smaak te pakken om eigen muziek te ontwikkelen zowel in het Engels als in het Nederlands.

Recording Studio

Accumsan hac arcu nulla leo aliquet libero aliquet cursus mauris massa, pulvinar egestas faucibus molestie gravida non suscipit purus porttitor rhoncus bibendum nisl ligula ac eget vitae.